• strict warning: Non-static method view::load() should not be called statically in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/views.module on line 879.
  • strict warning: Declaration of views_handler_argument::init() should be compatible with views_handler::init(&$view, $options) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_argument.inc on line 745.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 589.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 149.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/solutionsthree/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 135.

Kew

Client: Barnes Family
Location: Kew, Victoria
Value: $1M plus
Completed: July 2009

Extension and complete fit out of home. The first storey was removed and an open plan kitchen and living area were created. Throughout the project Solutions Three were able to minimise disruption to the client by enabling them to remain living in the dwelling during the renovation process. 

Further development was initiated by the client in 2010, to include a pool and pool house.